torstai 22. marraskuuta 2012

Nyt sain vihdoinkin vanhan blogin tekstejä tänne, suosiolla jätin ne lisäämättä, mistä vuodatus hävitti kuvat kesällä. Jostain syystä tekstit on mennyt vähän hölmön näköisiksi, mutta sekin on kait asetuksista kiinni. Kunhan pääsen perehtymään kunnolla kaikkiin toimintoihin, niin ehkä tämäkin blogi alkaa näyttämään ns. itseltään :) 

Apua otan kyllä mielelläni vastaan, jos jollain on vinkkejä antaa :) 

Oon saanut jo jonkun verran nukketalon seinääkin tehtyä, kunhan saan talon tuotua autosta, otan kuvan. Alempaa löytyy lähtötilanne, mistä on alotettu..

4 kommenttia:

 1. Sä olet kyllä melkoisen energinen, sulla on koko ajan jokin projekti meneillään! En tiedä yhtäkään, joka olisi onnistunut siirtämään vuodatuksesta bloggeriin...Laurakin yritti blogiani bloggeriin (ja minä ennen sitä) mutta jos ei tietotekn inssikään saanut, niin jotain vikaa täytyy olla, siis pohjissa tai vuodatuksen ja bloggerin yhteensopimisessa. Takkuan nyt joulupuotini kanssa ja sitten tammikuussa keskitys kirjallisiin töihin enemmän...huokaus. Leeville pusu! Ja sulle halaukset! Eijalle terveiset! Sillekin halaukset!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On muutama saanu siirrettyä, miekään en onnistunu työpaikan koneella, mut kotona sain, onneks. Mut on tosiaan tosi moni valittanu sitä, ettei toimi se siirto, miksköhän :(

   Kiitokset, halaukset sinnekkin :)

   Poista
 2. Huomenna se sitten alkaa joulukalenterin avaaminen.Joulukuun ekaa päivää on jo odotettu pitkään :O)Kyselit blogissani joulukylän valaistuksesta.Talojen sisälle olen laittanut pattereilla toimivan pienen"valosarjan" Patterit kestää melko kauan ja on turvalliset!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On tosiaan :)

   Kuulostaa kivalta :) Tallinnassa käydessäni taisin nähä semmosen kylän, mihin pystyy laittamaan tuikkuja, liekö sitten kestävät miten kauan.

   Poista