tiistai 11. maaliskuuta 2014

Kirjapaketti 2 tiskirätin kera

SKY-paketti nr. 2 saapui, ja juuri sopivasti päikkäreille. Leevin ilme kirkastu oikee kunnolla, ja henkäs "Leevi haluaa lukea!" kun Tuomas Veturi-kirjan näki :) Toisestakin kyllä tykätään, mutta koska kerkesi Tuomaksen nähdä ja se on kova sana, ei enää mikään muu just sillä hetkellä sattunu kiinnostamaan. Eipä oo kovin useesti päikkäreille käydessä ihan noin helpolla saanu vaippaa laitettua, niinkun nyt, kun luvattiin lukea Tuomasta "päikkärisaduksi" :) Kiitos paljon Sky!
J on joutunut joka ikinen ilta lukemaan Leeville iltasaduksi vastaavanlaista kirjaa Puuha Petestä, jos nyt saisi välillä vähän vaihteluakin ;)

Sain myös tässä joku aika sitten Qaws:lta pari hänen itsetekemäänsä tiskirättiä kokeiluun, kun pohdin,että miten ne toimivat käytännössä. Tänään oli ekaa kertaa kokeilussa, ja ihan hyvältä vaikutti :) Kiitos Qaws!
En tiedä saako kuvasta selvän, mutta rättiin on tehty neljä tähtikuviota :)

6 kommenttia:

 1. Ihanaa kuulla, että on tullut oikein hyvä paketti tällä kertaan.

  VastaaPoista
 2. käytän vain itse tehtyjä tiski- ja pesurättejä! Uusi rätti kannattaa ensin pestä koneessa, se on parhaimmillaan sitten pesun jälkeen, langasta katoaa sitten jokin tehtään kovuus tai kiilto. Leeville halauksia ja perheen ihanalle Ruttutontullekin!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aa, kiitos vinkistä, tuota en tajunnutkaan pestä, mutta tietää sitten toisen rätin kohdalla, että pesen ensin :) Sinne myös <3

   Poista
 3. vika paketti tulossa, mutta luulen että tulee päivän myöhässä..anteeksi <3

  VastaaPoista