sunnuntai 12. marraskuuta 2017

Life is short. Smile while you still have teeth.

Hetkeen ei olekkaan tullut kirjoitettua, ei vissiin mene liian huonosti jotta voisi kirjoittaa :D Jotenkin negatiivisista asioista on niin paljon helpompi kirjoittaa kuin positiivisista, mutta yritän tästä tehdä edes jotain sinne päin. Joidenkin mielestä ehkä valitan joka asiasta, mutta ei se niin mene, minulla on vain sellainen... No, erilainen tyyli :D Ja koska olen erittäin tunneperäinen ihminen, niin se näkyy. Jos minulla menee huonosti, niin sitten menee todella huonosti, mutta jos menee hyvin, niin sitten kanssa menee hyvin, välimaastoa ei ole, halusin tai en. Eli aina mennään joko täysillä tai sitten ei ollenkaan. Itseironia, musta huumori jnejnejne, nämä kaikki iskevät, ja aina niitä ei ymmärretä, en aina itsekkään.

Meinasin kuitenkin yrittää listata asioita, jotka ovat tällä hetkellä positiivisia asioita elämässäni. Joitain en ehkä osaa selittää tarkemmin, että miksi, joitain en ehkä haluakkaan avata enempää, mutta pääasia että niitäkin on. Sen kummemmin nämä eivät missään järjestyksessä ole kuitenkaan.

1. Ei varmaan kovin vaikea arvata, mutta lapset. Ne vaan on <3 Ja vaikka niiden kanssa palaakin hermo sen kaksisataa kertaa päivässä, ne on silti rakkaimmat ihmiset maailmassa. 

2. Ystävät. Muksujen jälkeen toiseksi tärkeimmät mitä voi olla. Ei niitä ilman pärjää, kukaan.

3. Leikkaus. Pitkän odotuksen jälkeen kaula on nyt vihdoin leikattu, ja TOIVON todella, ettei enää kolmatta kertaa tarvitsisi mennä. Nyt se kyllä on sen näköinen, etten kehtaa julkisilla paikoilla liikkua, mutta kyllä se siitä vielä paranee kunhan turvotus laskee. 
Kaksi alimmaista kuvaa ovat otettu silloin kun oli pahimmillaan turvoksissa ennen leikkausta, kahdesta muusta kuvasta huomaa, että on nyt yhtä turvoksissa leikkauksen jälkeen xD 
Tämä otettu muutama viikko ennen leikkausta. Vaikka kuvakulma on eri, on myöskin naaman koko huomattavasti pienempi :D  Kyllä se siitä vielä iloksi muuttuu ja palautuu normaaliksi.
4. Kai sitä täytyy mainita myös miehet :D Vaikka niistä välillä saakin vain pelkkää päänsärkyä, mutta on ne ihan kivojakin, varsinkin eräät, jotka tuovat iloa päivään joka kerta viesteillään ja soitoillaan. 

5. Kummitytöt <3 

6. Seksimessut ja Rivo-Reetat xD 
Mie tuolla takana, ihana ihana ihana Lottis edustalla <3

7. Sain pestyä tänään pyykkiä monta koneellista. Ehkä pikkujuttu, mutta tässä tilassa sekin oli jo iso saavutus.

8. Kirjoja on tullut luettua ihan urakalla.

9. Tiedän millaisen tatuoinnin haluan seuraavaksi, ainut että se nyt valitettavasti siirtyy myöhemmäksi.

Nyt ei enää pysty keksimään yhtään, siinähän ne tärkeimmät.  

Lopuksi liittymättä aiheeseen millään tavalla
Hyvää isänpäivää ukki, tää on sytytetty ihan sulle, ikävä on kova! 

2 kommenttia:

  1. Ihana positiivinen lista. On hyvä osata nauttia myös pienistä iloista, vaikka siitä että sai vihdoinkin tiskattua tai pestyä ne pyykit, aina ei vaan jaksa..

    VastaaPoista