torstai 27. joulukuuta 2012

Joulu 2012

Joulu tuli ja meni, ja yllättäen olikin hyvin muumirikas :) Mistähän lie johtuu...? :D 


Ensimmäiset paketit heti aamusta auki.


Yksi muki, ja yksi kulho jäivät kuvaamatta, kun ne on keretty jo pakkaamaan keittiöremontin alta, joka on tammikuussa. 10.1.2013 pitäisi tulla uudet kaapit. Alunperin oli sovittu 14.1, mutta Ikea päättikin että toimitus on aikaisemmin... Alkuun tarjosivat 3.1, muttei voitu siihen mitenkään suostua, kun ei keittiössä ole vielä mitään remonttia tehty, oli tarkoitus tehdä ne siihen 14:sta päivään mennessä.


Isomummille lähdössä joulun viettoon
Emalimuki
Leevin emalimukiSeikkailu-sarjan purkki
Toinen lasitaulu <3 Tää tulee sitten keittiön ikkunaan, kunhan remontti on valmis.
3 samanlaista peltipurkkia.
Pikku Myy-laukku <3


Kahvipurkki
Muumimamma kakkulapio
Muumimamma käsipyyhe
Leevi sai tällaisesta kankaasta tehtyjä käsipyyhkeitä useamman kappaleen, ja yhden ison kylpypyyhkeen.

Tässä yhtenä päivänä hairahduin oikein kunnolla, ja totesin tulleeni vanhaksi. Makoilin sängyllä, ja tein ristipistotöitä! Siis mie, joka oon aina inhonnut rättitöitä, varsinkaan kun en niitä osaa yhtään! No, helpoimmasta päästä tuli aloitettua, ja sain muutaman kirosanan jälkeen yhden kuvan valmiiksi. Taustaa kuvaan ei ole tehty, kun paketin ohjeissa luki "Jos sinulla on kotona lankaa, voit tehdä kuville myös taustat" :P No, eipä miulla ole lankaa muuta kun nuo mitkä tuli mukana, eikä ne riitä edes kaikkien kuvien valmiiksi saamiseen.

Pikku Myy ristipistotyö
Näkeehän tuosta, että on elämäni ensimmäinen kerta kun tuollaista teen, mutta olen silti ihan tyytyväinen lopputulokseen. Alku ei meinannut luonnistua millään, kun en meinannut mitenkään hahmottaa, miten tällaisia pitäisi tehdä, sen takia nutturan pää näyttää hassulta.

Asiasta kukkaruukkuun... Joulupukki toi miulle myöskin uuden kameran entisen tilalle, joten kunhan tässä joku päivä saan nukkekotikalenterin luukut kuvattua, saan nekin vihdoin päivitettyä.


8 kommenttia:

 1. Tontut on vissiin raportoineet että muumit on kova sana :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No vissii :D Ei sillä, et se haittais mitenkää :D

   Poista
 2. Juu no onneksi mineilijöille on sallittua tuo 'roinan' kerääminen. Ihania muumeja olet saanut! Suosikkini on ehkä tuo Myy laukku, tai en tiedä kun kaikki ovat ihania :D Itse sain muutaman Kiroileva Siili aiheisen lahjan. Blogiin tulossa uuveen jälkeen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihanaa, niitä ootellessa :)

   Joo itekkin tykkään tosta Myy-laukusta, ja se tulikin käyttöön heti <3 Ei sinne mahdu kuin rahapussi, silmälasit ja lapaset, mut mitäpä sitä muuta mukana tarttee ollakkaa :D

   Poista
 3. Jo on muumijuttuja, ihania kaikki. Tuo Leevin liituraitapuku on ihan must!! Etsin tässä yksi päivä pikkumyytä...rintaneulaa...mun mielestä se kuuluu sulle, jos vain löydän eikä se ole saanut jalkojaan alle muutoissani. Hyvää tätä vuotta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se puku on kyllä ihana, ei siitä voinu ohi kävellä, kun Tallinnassa oltiin ja tuo nähtiin :)

   Hyvää tätä vuotta myös siulle :)

   Poista
 4. Haaste!http://a-lonely-diary.blogspot.fi/2013/01/liebster-award-haaste_10.html

  VastaaPoista
 5. Sinulle on tunnustus blogissani :O)

  VastaaPoista