sunnuntai 17. helmikuuta 2013

Keittiöremonttia

Uh,  ja taas on aikaa kulunut edellisestä postauksesta... Tää blogi on jäänyt viime aikoina vähän oman onnensa nojaan, ei vaan yksinkertaisesti ole ehtinyt. Eipä sillä, en ole juurikaan koneen ääressä ollut viimeiseen kahteen kuukauteen, nyttenkin töissä ollessani tässä kirjoittelen.

Meillä tosiaan alkoi kauan kaivattu keittiöremontti tammikuun alussa, ja siitä asti ollaankin oltu evakossa, joten aika on täysin mennyt siinä ja Leevin kanssa. Tänään oltiin siivoamassa kotona, ja huomenna päästään vihdoin ja viimein muuttamaan takaisin kotiin, on sitä jo odotettukkin :) 

Miulta puuttuu EDELLEEN joulukalenterin luukkujen päivitykset, mut mie LUPAAN laittaan ne kohan päästään kunnolla asettautumaan kotiin :)


Tästä siis ollaan lähdettyNoista viimesistä kuvista ollaan edetty taas ihan huimasti, tasot ovat paikoillaan, tiskiallas on paikoillaan, jääkaappi on nurkassa, ovenkahvat kiinnitetty, samoten kulmakaapin karuselli (ja täytetty :D ), ovetkin ovat paikoillaan. Välitilaankin on toiselle seinälle saatu tapetti laitettua. Ehkä se siitä pikkuhiljaa :) 

10 kommenttia:

 1. Wau, näyttääpäs hienolta. Pitää tulla tutkailemaan paikan päälle kunhan asetutte takasin kotiin :D

  VastaaPoista
 2. Helena, aina ei onneksi tarvitse jaksaa. Päivittelet sit kun ehdit :) Teille tulee kyl hieno keittiö :) Onnea jatkolle!

  VastaaPoista
 3. On siinä melkoinen työmaa! Ihanan iso keittiö teillä on!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On siinä kohta 8vkoa mennykki aikaa, ja vielä ei oo valmis :D Se on semmone 10 neliön koppi :)

   Poista
 4. No on komea keittiö tulossa! Meilläkin uusittiin keittiö n. vuosi sitten kotona, se onneksi sujui nopeammin kuin 8viikkoa :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Miusta tuntuu, et se kaikilla muilla valmistuu "pikkase" nopeemmi ku meillä :D

   Poista