maanantai 11. marraskuuta 2013

Isänpäivä

Sunnuntaina vietettiin isänpäivää, niinkuin varmasti monessa muussakin kodissa. Ja ne keille se on vain päivä muiden joukossa, toivottavasti oli kuitenkin mukava sellainen :)

En jaksanut käydä mitään leipomaan, kun kuitenkin oltiin mummille menossa kahville, mutta eipä J niitä kaivannutkaan. Olin jo aikaisemmin ostanut uuden puhelimen lahjaksi, kun entinen oli vähän... No, huono kaikin puolin. Ajattelin, etten osta enää mitään muuta, mutta sitten sattuikin Woodparkista (elämysmyymälä ABC:llä) silmään pakkaus, jossa oli pyyhe ja sukat. Sukista en saanut kuvaan, ne hävisi saman tien jalkaan, ja ovat nyt jo pyykkikorissa, mutta ovat samaa sarjaa pyyhkeen kanssa.


 Leevi oli tehnyt tarhassa kortin, sekä sitten mamman kanssa askarrellut vielä kotona toisen, kovasti oli pidettyjä molemmat.
Mamman kanssa askarreltu

Tarhassa tehty. Jos joku ei saa selvää, niin kuvassa on iskä keittämässä puuroa :)
Tein itsekin yhden kortin, ukille. 
Kortti on yhdistetty isänpäivä sekä hääpäiväkortti, mummilla ja ukilla kun sattuu sellainenkin tässä isänpäivän tienoilla olemaan :) 


6 kommenttia:

 1. Johan nyt toki heti huomasi, että iskähän se siinä puuronsa ja kauhansa kanssa ja tiskpöydällä oleva lautanenkin on mahtunut kuvaan! Eläköön pienet taiteilijat! Varo tulevia liukkaita!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pienet taiteilijat on kyllä ihania :) Mut annas olla, jos et ymmärräkkää mitä kuvassa on, ja meet kysymää, et onks tässä semmone ja tämmöne, ni voi sitä loukkaantumisen määrää :D Suututtaahan se tietysti, kun ensi vaivalla väännetää kieli keskellä suuta, ja sit kysellää tyhmiä ku ei ymmärretä mitä kuvassa on :D

   Poista
 2. Ihania kortteja!
  Mukavaa joulun odotusta!

  VastaaPoista
 3. Oikein isosti onnea, koko perheelle!!!

  VastaaPoista