keskiviikko 18. joulukuuta 2013

Ruttutonttu

Tullut tässä taas hiljaiseloa vieteltyä, mutta nyt miulla on ollu ihan hyvä syy. Meille syntyi 10.12 uusi tulokas perheeseen, pieni suuri ruttutonttu vehkeitten kera :) Pituutta tällä murusella oli 52cm ja  painoa 4,3kg. 

Käytiin eilen neuvolassa, ja melkein on syntymäpaino saavutettu, aika hyvin viikossa (sairaalasta lähtiessä oli 4,1kg ja eilen neuvolan puntari näytti 4,2kg). Isovelikin on vaihtelevalla menestyksellä ollut iloinen pikkuveljestään ja kovasti haluaisi olla hoitamassa (paitsi silloin kuin veli huutaa :D :D )
Ruttutonttu 11 tuntia

Tässä vielä kummitytölle tehty 3D-synttärikortti, joka ei mennyt niinkun Strömsössä. Nuo ääriviivatarrat on yllättävän vaikeita käsitellä, kun ne menee niin helposti ruttuun ja tarrautuu kiinni mihin sattuu, siksi nämäkin ovat vähän miten sattuu :/


10 kommenttia:

 1. On se vaan joulun suloisin tonttu kaikkine ruttuineen :))

  VastaaPoista
 2. Oi sentään, kyllä onkin hyvä - ja mini syy - "hiljaiselolle" - Onnea koko perheelle!

  VastaaPoista
 3. Ihanaa! Oikein Paljon Onnea Koko Perheelle ja Uudelle Tulokkaalle! Sainkin tiedon Eijalta mutta jotenkin vain Takataskun takia se meni pois mielestä, sopukoihin odottamaan, vasta nyt oikein pamahti tietoisuuteeni. Hieno juttu (ei yksistään muistini palautuminen) koko pikkuinen!!!

  VastaaPoista
 4. Jouluusta ilua ja oloa ja kaikenlaasta valoosaa ja rauhaisaa miältä.

  VastaaPoista
 5. Moikkka ja onnea uudesta perheen jäsenenstä. Tulin ilmoittamaan, että uus lastensalainen kirjaystävä kierros on alkamassa jos kiinnoostaa http://lastensky.vuodatus.net/lue/2014/01/vuoden-2014-ensimmainen-kierros

  VastaaPoista
 6. Ystävyys ei ole trendi
  se ei seuraa muotia,
  siitä ei saa korkoa, eikä eläkettä.
  Silti se on elämän paras sijoitus!


  Isosti halauksin ystävänpäivää toivottaen

  VastaaPoista