Työkaverin kommentti... "Kyl mie sitä palan maistoin. Iha hyvää se oli, mut sanotaa näi et pitää olla kyl hyvät hampaat, mut söin sen kuiteki" |
Tämä mustikkapiirakka tehty samalla gluteenittomalla ohjeella töissä |
Työkaverin kommentti... "Kyl mie sitä palan maistoin. Iha hyvää se oli, mut sanotaa näi et pitää olla kyl hyvät hampaat, mut söin sen kuiteki" |
Tämä mustikkapiirakka tehty samalla gluteenittomalla ohjeella töissä |
Itsellä parhaimmat ohjeet on syntyneet kun tekee jollakin reseptillä, valmistumisen jälkeen tietää mitä muuttaa, ja sitten vain kokeilee uudestaan ja lopulta syntyy hyvä resepti. Tai kahden-kolmen eri ohjeen yhdisteleminen, hyvä tulee silloinkin.
VastaaPoistaLeivonta intoa olisi paljonkin, mutta syöjät puuttuu.. Harvemmin se taitaa niinpäin olla :D
Mie oon tälläne alotteleva peukalo keskellä kämmentä leipuri, ni aika tarkkaa tulee ohjeita noudatettua :D Jonkuu verra töissä sovellan, kun siellä ei aina kaikkia tarvikeaineita oo, mut neki tulee iha omasta päästä ne sovellukset. Välillä onnistuu ja välillä ei.
PoistaMie joskus aikanaa leivoin iha tosi paljon, kunnes lasten isä alko sanomaan, et nyt riittää tuo leipominen, sen jälkeen se jäikin moneksi vuodeksi. Nyt kun on ollut töissä pakko mummoille jotaki tehä, ni se on vähä alkanu herätä uuestaa.