maanantai 19. maaliskuuta 2018

Only one life, think abaut it!

Moni on viime aikoina ihmetelly miun hyväntuulisuutta, mitä on harvinaista kyllä, kestäny jo kuukauden päivät, pieniä ahistuksia lukuun ottamatta. Sitä hyvää oloa on tullut hehkutettua ihan jo muiden ärsyyntymiseen asti, mutta kun se on niin harvinaista niin pakkohan sitä on hehkuttaa :D Ja se näkyy myös ulkoisessa habituksessa.

Syitä henkiselle hyvälle ololle on monia. Jonkun verran olen Facebookissa vinkkiä antanutkin, mutta suurin syy hyvällä tuulelle on se, että olen joutunut tekemään vähän radikaalimpia ratkaisuja kuin monet muut ihmiset tekisivät. 


Päällimmäisin helpotuksen tuottaja on ollut irtisanoutuminen. Moni varmasti ajattelee, että hulluhan tuo on, kun irtisanoo itsensä tuosta noin vaan, ilman tietoa jatkosta, mutta joskus se on vain pakko. Sen enempää en tässä ala syitä avaamaan, ne tietävät joiden tarvitsee tietää. Pitkä työmatka on yksi suurimmista syistä, sen verran voin paljastaa. En myöskään halua kuulla sadattaseitsemättä kertaa siitä, että tiesinkö saavani karenssia. Kyllä tiedän, oikein hyvin. 

Meillä kaikilla on vain yksi elämä, ja sitäkään ei voi kukaan ennustaa milloin se loppuu, niin se on myös elettävä sen mukaan, kuin jokainen päivä olisi viimeinen. Jos voi henkisesti huonosti, on sille tehtävä jotain, vaikka se vaatisi vähän rohkeampia, isoja tekoja. Joskus on pakko uskaltaa heittäytyä virran mukaan. Ja voin sanoa, että kyllä, asioiden eteneminen pelottaa todella paljon, mutta selviän mistä vaan, vaikkei aina siltä tunnu. Ja tosiaan, on muitakin syitä, monia, miksi olen ollut paljon paremmalla fiiliksellä. 

Loppuun laitan vähän toisenlaista piristystä, meidän rakkauden hedelmien tuotoksia, kun pojat halusivat olla kuin isänsä, on parta ja viikset ja kaikki <3 :D 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti