tiistai 13. kesäkuuta 2017

Hold Your Head Up High

Jokaisella on varmasti omat keinonsa selvitä eteenpäin silloin kuin oikein ahdistaa ja vituttaa, niitä kaiketi kutsutaan voimavaroiksi. Oli se sitten ystävät, lenkkeily, urheilu, lemmikit tai ihan mikä vaan mistä itse saa lisää voimaa ammennettua itselleen. 

Tätä aihetta vähän sivusinkin jo aiemmin, mutta minun voimavarojani ovat lapset, ystävät ja musiikki. Musiikki on jotain mikä vaan rauhoittaa, varsinkin jos voit samaistua sanoihin (ja välillä kun oikein ahdistaa, voit samaistua liikaa ja ahdistaa lisää, mutta se ei nyt ollut pointti :D ). Miulla soi ihan jatkuvalla syötöllä jonkin sortin musiikki, niin autossa, kotona kuin työpaikallakin. En edes pysty ajamaaan autoa, jos ei radio tms ole päällä, en pysty keskittymään enää ajamiseen ollenkaan. 

Pari ystävääni laittoi minulle pari biisiä, jotka ovat tällä hetkellä minun suurimmat voimabiisit. Nekin vaihtelevat mielialan ja fiiliksen mukaan, mistä juuri sillä hetkellä voimaa saa, mutta tällä hetkellä suurimpana ovat nämä, sillä ne ovat tulleet sydämestä ja juuri nimenomaan minulle ja tiedän että he välittävät.


Nomy - Hold Your Head Up High (Klik)
* Nää sanat on vaan jotain <3 Itku meinasi päästä, ja meinaa vieläkin kun tätä kuuntelen, aivan loistava. Kiitos Mira <3 


Atomirotta - Älä huoli tyttö (Klik)
*Tämä vain on... Tarina on vähän pidempi mitä tämän takana on, mutta se ei kuulu tänne. Kiitos Teemu <3 

Ootte molemmat rakkaita :) 

Haluaisinkin kuulla, mitkä ovat juuri SINUN voimabiisejäsi juuri NYT? Laita linkkiä, ei tarvitse sen enempää edes avata, että miksi ellet välttämättä halua :) 

2 kommenttia:

  1. Mulla tuo nostattava musiikki taitaa olla CCR (creedence clearwater revival), ei ole sinun aikasi musiikkia, mutta esim sweet hichhiker (kuinka tuo liftaaja kirjoitetaan?), proud mary. Luin noita kirjoituksiasi. Joudut ottamaan elämäsi raskaasti vastaan selviytyäksesi. En osaa tähän nyt muuta kirjoittaa kuin toivon sinulle paljon voimia. Ja kun tulee "räytymispäivä", niin ajattele, että tämän päivän jälkeen tulee sitten taas hyväkin päiviä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyl tää tästä, päivä päivältä parempaan päin :) Välillä otetaan takapakkia, mut välillä mennää sit senkii eestä eteenpäin :)

      Poista